Medium & Healer mm

M​a​ginas-I​ng​e​la Collin Lendin

Möt din egen Andlighet

 Healing - Vad är Healing ?

Andlig Healing är den Healing som jag utför. Det innebär att jag förbereder mig för en behandling genom att meditera och öppna min kanal för min Healingguide som förmedlar den energi som jag i min tur vidarebefordrar till dig, som klient. Jag är i själva verket bara en "förstärkare" för den helande energin som andevärlden vill fylla dig med.


Vad kan då den här extra energin göra för dig?

Den kan hjälpa dig att bygga upp din vanliga ork som kan ha desamerats på grund av t ex sjukdom, psykisk eller fysisk. Var på kroppen eller vad i kroppen som behöver läkas bestämmer din egen kropp. Den tar hand om energin och leder den dit den bäst behövs.

Healing är alltså ett sätt att hjälpa kroppen att hjälpa sig själv.


Hur går det till då när du kommer för en session?

I min lokal så får du ligga på en brits, gärna på rygg. Där ligger du bara under en halvtimme och slappnar av så gott det går och lyssnar på lite svag musik.

Under tiden så kommer jag att cirkulera runt dig och förmedla Healingenergin till hela din kropp. Jag kommer att ge healingen till största delen i din aura

 ( energifältet ). Om andevärlden ber mig, så kommer jag också att lägga en hand på främst dina fötter, men även på andra ställen om så behövs. Jag kommer att be om din tillåtelse för det.

Det kan kännas på lite olika sätt när du får Healing. jag kommer att informera om det när du kommer. För det mesta så är stunden varm och behaglig för dig.

Om du vill så går vi igenom efteråt hur du upplevde Healingen, och även jag kan ofta ge dig en uppfattning om vad jag förnam i din aura.