Medium & Healer mm

M​a​ginas-I​ng​e​la Collin Lendin

Möt din egen Andlighet

Kurser

För närvarande har jag två slags kurser att erbjuda.

 Andlig Healing och Mediumskap


Andlig Healing

På den här kursen får du lära dig att kanalisera din Healingguide som ska arbeta med dig när du utövar healing. För att uppnå detta använder vi Bergsmeditationen. Vi kommer att arbeta med intuition som är en förutsättning för Andlig Healing. Etik och personligt ansvar är viktiga aspekter i arbetet med människor som söker hjälp hos en Healer. Många tankar, känslor, färger och insikter kommer att dyka upp , både för dig som Healer och för klienten, under en behandling.  Andar och guider kan dyka upp. Om klienten behöver hjälp med läkning fysiskt eller psykiskt kan det hända att du som Healer får bilder och känslor kring detta.

Allt det här och lite till kommer du att få hjälp med att förstå, och hur du ska förhålla dig till det under kursens gång.

Kursen är upplagd så att vi träffas sex ggr under ett år. Två och en halv dag per kurstillfälle. Torsdag, fredag och halva lördagen. Mellan kursdelarna jobbar du på egen hand med läxor. Efter kursens sista delträff erhåller du ett Diplom.

Är du intresserad så hör av dig med namn, adress och telefon. Så snart tillräckligt många har anmält sig startar kursen. Du behöver inte ha några förkunskaper, bara ett genuint intresse för människor och att hjälpa andra.

Gå in på "kontakta oss" för mer info.


Mediumskap

Den här utbildningen i Mentalt Mediumskap och Intuition är i  sex delar. Tolv veckor mellan varje delkurs och däremellan har du läxor att göra.

Kursen fokuserar på Intuition, personligt ansvar, kommunikationsfärdigheter, struktur i ditt arbete, att förstå guider och andar, hur de kommunicerar. Vi lär oss att arbeta med andevärldens organisation. Hur förstå skillnaden mellan intuition och andekontakt. Vi kommer också att arbeta med och lära oss att sätta gränser.

Bergsmeditationen är även här ett verktyg för personlig utveckling, självkännedom och för att lära oss att ta kontakt med andevärlden. 

Självkännedom är en förutsättning för att framgångsrikt kunna utöva Mediumskap i t ex en sittning. Vi kommer därför att arbeta med olika övningar för att stärka detta samt din intuition.

Vi lär oss att öppna och stänga kanalen. Vi lär oss att ta kontakt med vårt ande team. Vi jobbar med Bergsmeditationen. Allt detta och lite till.

Är du intresserad så hör av dig med namn, adress och telefon. Så snart tillräckligt många har anmält sig så startar kursen. Detta är en kurs som riktar sig främst till dig som vill lära känna dig själv på ett djupare plan och som samtidigt är nyfiken på andevärlden. men alla är välkomna som har ett intresse. Även här erhåller du ett diplom efter avslutad kurs.

Gå in på"kontakta oss" för mer info.