Medium & Healer mm

M​a​ginas-I​ng​e​la Collin Lendin

Möt din egen Andlighet

Privatsittning

Hur går en privatsittning till?

När du kommer till mig för en privatsittning så har jag redan använt en halvtimme för att förbereda mig för att ta en andekontakt, eller flera, om det faller sig så. Jag har med meditationens hjälp öppnat upp min kanal till andevärlden. Jag har bett om tillstånd att få vara en kanal för just dina andar som kommit för att träffa dig.


När du sen är på plats i min lokal, så låter vi anden/andarna få prata som dom vill i ca 30-40 min. Har du sen några frågor som dykt upp så samtalar vi om dem. Jag vill helst inte veta något om dig innan du kommer, bara ditt namn och ditt telefonnummer ifall något skulle inträffa så jag tvingas avboka eller omboka dig.

Det är heller inte någon ide att ta med en lång lista med frågor som du vill ställa till andarna. Frågorna, om du har några, ställer du tyst för dig själv. Andarna beslutar om du ska få raka svar eller bara indikationer på vad som rör sig i ditt liv nu. Det kan också hända att du inte får svar alls. Det kan varken du eller jag bestämma.


Vad kommer andarna att prata om då?

Ja, det vet vi inte. Som klient kan du förstås önska inom dig, men inte bestämma. Du kommer att få det du behöver, inte det du vill ha om det inte är så att det överensstämmer. 

Ibland kanske du inte känner igen vem som kommer igenom. Det kan bero på många saker. Du kanske inte har träffat anden som kommer, eller så var du väldigt liten när hen levde. Andarna som befinner sig på andra sidan vet ändå vad som händer i ditt liv, och kärleken till dig som själ finns där ändå.

Men det viktigaste för dig att tänka på är att:

Du kommer inte att få svar på hur du ska leva ditt liv

Det är helt och hållet ditt eget ansvar.


Känner du dig trygg med detta så är du varmt välkommen att boka tid.


PS sittningar över telefon är inget jag arbetar med. För att kunna ta ansvar för mitt arbete behöver jag träffa dig personligen.